Tips til ferie hjemme

Høstferien er rett rundt hjørnet og da er det mange tar seg noen feriedager. På grunn av stigende utgifter til strøm, varme, mat osv., så er det ikke sikkert at alle har råd til å reise på ferie, men feriegleden skal ikke forsvinne av den grunn. Her kommer det 3 tips til hva du kan gjøre i ferien hjemme.

Lag din egen bar eller arranger en fest

Ferien er et perfekt tidspunkt til å arrangere en fest, fordi man har mange dager fri. Hvis du velger å arrangere en fest kan du også gjøre den ekstra spesiell med å lage en egen bar til festen. Server champagne i vakre champagneglass, og andre deilige drinker.

Hvis du ikke kan reise på ferie til et tropisk sted, så må du finne frem den tropiske varmen hjemme. Pynt opp med oppblåsbare palmer, lag fargerike drinker med paraplyer, lag drinker som margarita eller pina colada. Du kan også sette på noe god musikk og bare nyte kvelden. Til festen kan du invitere alle de andre vennene dine som også holder ferie hjemme, og det er også en god unnskyldning til å samle alle som du er glad i og bare ha en super morsom kveld og kose dere meg gode drinker.

Skru opp for kosen

Det er mange måter man kan kose seg hjemme og gjøre det ekstra hyggelig. Hvis du har en peis kan du for eksempel fyre opp i den, finne deg et teppe og drikke en god kopp med kakao. Hvis du ikke har en peis kan du bare sette deg foran tv-en eller i en koselig krok i huset ditt.

Hvis det regner og er dårlig vær kan du lese en hyggelig bok, legge deg under dynen og bare slappe av og se en film.  Du kan også utnytte ferien din med å lage noe god mat, som du ellers ikke har tid til å lage. Her har du mulighet til å kose deg litt ekstra og lage noe virkelig god mat.

Nyt din lokale by og natur

Hvis du bor i en litt større by kan du være turist i din egen by. Det er helt sikkert noen steder du enda ikke har utforsket og høstferien er et godt tidspunkt for akkurat dette. I tillegg til å utforske nye steder i byen din, er det også en morsom aktivitet, som du kan gjøre med venner eller familie, og du får også beveget på kroppen.

Hvis du ikke bor i en så stor by og du ønsker å gjøre noe annet enn å se byen du bor, kan du utforske naturen. Naturen er rett utenfor døren og nå har du tid til å utforske den. Du kan enten ta en skogstur eller fjelltur, og hvis du bor langt unna skog og fjell, kan du ta en gåtur i nabolaget ditt. Etter du har fått litt frisk luft kan du komme hjem igjen og nyte en god og varm kopp med kakao under et teppe.

You May Also Like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.