Slik kan du enkelt reklamere for bedriften din

reklame

Når man skal reklamere for egen bedrift er det kanskje ikke alltid like lett å vite hvor man skal starte. Vi skal derfor gi deg noen gode tips til hvor du kan starte, både med fysisk og digital reklame. 

Å reklamere for egen bedrift er viktig. Det er stort sett stor konkurranse innenfor de fleste markeder og det er derfor viktig at kundene husker akkurat din bedrift slik at de kan vurdere den når de har behov for slike tjenester eller produkter. Det er derfor viktig å skille seg ut og være unik slik at man enkelt blir husket av kunder over hele landet.

Fysisk markedsføring 

Det er ikke like mange som driver med fysisk markedsføring i dag som før. Likevel er det viktig å påpeke at dette også er en god form for markedsføring. Profileringsartikler kan være til stor hjelp. Produkter som dine ansatte kan ta med seg hjem og bruke ellers i hverdagen. Med det så vises navn og logo i forskjellige situasjoner. Kanskje kan du gi de ansatte en powerbank, en kopp og et par reklamepenner, så kan de vise frem logoen når de bruker disse produktene. Om ansatte mangler reklamepenner med ditt logo på så kan du enkelt bestille dette og mange andre profileringsartikler hos Axon Profil. Her kan du også finne supre artikler som for eksempel kan deles ut på et event eller som kan stå i resepsjonen.

Digital markedsføring 

I den digitale verden vi lever i dag så er det klart at det er viktig at man viser seg på nett også. I dag er det svært populært å drive markedsføring gjennom synliggjøring på sosiale medier som for eksempel Instagram. Her er det viktig at du gjør markedsundersøkelser og finner ut hvilke plattformer din målgruppe bruker. Det kan uansett være en god ide å ha en profil på forskjellige plattformer som Instagram, Facebook, LinkedIn og Tik Tok, slik at bedriften din blir så synlig som overhodet mulig. 

Det som er så flott med sosiale medier er at du få følgere og dermed eksponere mange for din bedrift, helt uten at du trenger å betale noe. Du har også muligheten til og både publisere ditt eget innhold, samt betale for at innlegg og historier skal bli synlige for flere. Med en god blanding av fysisk og digital markedsføring, så kan mye være gjort for din egen bedrift.

You May Also Like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.