Slik får du sterkere og fyldigere øyevipper

vippeserum

Du er kanskje flink til å ta vare på og stelle både håret ditt og negler og hud. Men hvordan står det til med øyevippene dine? I denne artikkelen skal vi vise deg noen enkle triks for hvordan du gjør vippene dine sterkere.

Gjør vippene dine lekre og fyldige

Det er ikke alltid så mye som skal til for at du skal føle deg fresh. Bare det å gjøre vippene dine lekre kan være nok til å redde dagen din. Det er dessverre slik at ikke alle oss kvinner er født med lekre, fyldige vipper. Men, hvis du benytter deg av et øyevippeserum er det ingen som kan se forskjellen.

Et alternativ som de fleste er kjent med er selvsagt å sette på kunstige øyevippe-extensions. Det eneste problemet med dette er at de ofte knekker de ekte vippene dine. Og dermed er de ødelagt. Derfor er det et bedre alternativ å bruke et vippeserum som gjør vippene dine både fyldigere og sterkere.

Grunner til at vippene dine trenger ekstra mye omsorg:

• Du har en uvane med å gni øynene dine ofte med fingrene
• Du fjerner ikke mascaraen før du legger deg
• Du bruker for mye kraft når du skal fjerne sminken
• Du bruker falske vipper

Hvorfor ikke prøve vippeserum?

Hvis du kjenner deg igjen i noen av de nevnte punktene, vil vi anbefale deg å heller skaffe deg dine egne vippeserum erfaringer med følgende produkt. Dette er heldigvis ikke noe problem å få til.

Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris

Med dette vippeserumet kan du i løpet av bare fire uker få vippene dine til å se fantastiske ut. Det gjelder for alle, men kanskje spesielt hvis du tidligere har brukt vippe-extensions eller på en eller annen måte ødelagt de ekte vippene dine.

Slik gjøres det:
Du bør påføre serumet minst to ganger daglig, om morgenen og om kvelden før du legger deg. Det er også viktig å bruke dette regelmessig for å få det aller beste resultatet. Pass på at vippene er rene og at all sminke er fjernet før du påfører serumet. Serumet skal smøres på både nederste og øverste rad fra roten og helt ut i spissene.

Deretter lar du det tørke en stund før du påfører mascaraen din. Etter bare fire ukers regelmessig bruk, vil du få synlige resultater. Etter 12 uker, derimot, oppnås det optimale resultatet med dette serumet. Resultatene kommer til syne etter fire ukers bruk, men aller best resultat får du etter tolv ukers bruk.

You May Also Like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.