Disse reisemålene er de mest ettertraktete denne sommeren

I sommer er det mange som har tenkt seg på ferie og mange har allerede kjøpt flybilletter for lang tid siden. Mange av de som har kjøpt flybilletter til sommerferien ender med å stå i kø i flere timer på flyplassen for å komme igjennom sikkerhetskontrollen, så det er en god ide å være der i god tid i forveien.

Kø og flykaos

Grunnen til at det er så stor kø kommer av at det er mange reisende denne sommeren, korona restriksjonene har endelig blitt fjernet og man kan enkelt og trygt reise rundt i Europa uten frykt for korona. En annen grunn til den store køen kommer av at flyselskapene ikke har nok kapasitet, de har for få medarbeidere på jobb. I tillegg har det vært mange avlyste flyvninger på grunn av streik. Det har blant annet vært streik blant flyteknikerne i Norwegian, i tillegg til at det er mange piloter som streiker. Bakkemannskapet på flyplassen streiker også og dette har ført til et enormt bagasjekaos, folk må stå i flere timer å vente på bagasjen sin og bagasjehallene flyter over med bagasje.

Populære reisemål denne sommeren

Noen av de mest populære reisene denne sommeren er blant annet til Hellas, Spania og Kroatia. Dette er klassiske feriedestinasjoner, det er sol, varmt og flott natur. Det er mange reiseglade nordmenn som vender snuten til disse destinasjoner denne sommeren. Hellas har utrolig god mat, en gresk salat slår aldri feil, det er mange flotte severdigheter, i tillegg til at de har en fin natur og et deilig klima. Det er også mange som velger å reise til Spania, og da spesielt feriestedet Mallorca, dette er en veldig populær ferie øy, her nyter man late dager på stranden med noen gode drinker og en deilig temperatur. Til sist har Kroatia blitt en veldig populær feriedestinasjon denne sommeren. Her er det krystallklart vann og flotte strender. Kroatia har en kombinasjon av det hele, det har både strand og sol, i tillegg til flott historie og natur. Det er med god grunn at nordmenn velger å reise hit i sommer.

Ferie hjemme

Hvis du ikke skal til syden i sommer på ferie, så kan du bare lage feriestemning hjemme, da slipper du også å stå i kø på flyplassen. Du kan kjøpe alt fra champagneglass til isbitmaskiner og det du ellers trenger til hjemmebaren hos BarLife. Finn frem feriestemningen, badedyrene og solbrillene og nyt sommeren hjemme.

Noen andre aktiviteter som du også kan gjøre imens du holder ferie hjemme er å kjøpe et oppblåsbart badebasseng, det er en fin måte å kjøle seg ned på i varmen, i tillegg til at du kan beholde det til neste sommer. Du kan også være turist i egen by, det er ikke så ofte man utforsker byen man bor i, derfor er det en god mulighet til å se mere av byen du bor i når du holder ferien hjemme. Til slutt kan du ta med deg noen venner eller familie på telttur i skogen. Norge har så mye flott og vakker natur, så dette er også en utmerket måte å oppleve noe nytt og spennende, samtidig som man kommer seg litt vekk og man er sosial sammen med noen som man er glad i.

You May Also Like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.